Operator Penuaian Sawit Diperlukan

Social Wall

Resources   

Dalam perjuangan pelbagai pahit getir dan rintangan yang terpaksa kita hadapi. Begitu juga dengan rasa suka dan duka mahupun manis dan pahit.

AKM 100 HARI

INISIATIF KPLB UNTUK LUAR BANDAR SEJAHTERA

Sumber: Buletin TV3 (30 November 2021)

#inisiatifkplb
#100HariAspirasi
#luarbandarsejahtera
#KeluargaMalaysia

https://youtu.be/fmdTpI8T_WA

Tahniah kepada Koperasi Peserta-Peserta FELCRA Kawasan Pogoh Segamat Berhad, Koperasi Perserta FELCRA Paloh Berhad, Koperasi Kawasan FELCRA Sungai Sepuluh Paloh Kluang Berhad kerana tersenarai di dalam 50 buah Koperasi Terbaik Negeri Johor.

Dikatakan dalam sebuah Syair Arab “waktu itu lebih berharga daripada emas”. Pepatah ini bermaksud kepentingan menghargai masa. Masa merupakan benda yang tidak ternilai kerana tidak dapat dibeli atau dijual.

@mykeluargamalaysia Anda, saya dan dia.

Kita semua satu keluarga. Tiada sempadan agama, bangsa atau warna kulit antara kita.

Bersama keluarga inilah kita akan bangkit pulihkan negara tercinta Malaysia, cipta masa depan lebih cerah untuk ahli keluarga tersayang.

https://youtu.be/sqLkUDvPp1Q

YB. Puan Rubiah Binti Haji Wang, Ahli Parlimen Kota Samarahan menyantuni Peserta-Peserta Bahagian Samarahan dalam Majlis Mesra Peserta FELCRA Berhad Bahagian Samarahan, Dewan Sri Samarahan, IPG Kampus Tun Abdul Razak.

Akal dan minda yang bertakwa itu akan melahirkan akhlak yang mulia lagi terpuji, yang boleh menyelamatkan kita sebagai individu, dan memuliakan kita sebagai masyarakat, tidak kira dalam apa jua keadaan sekalipun.